CENTRE CLÍNIC I TERAPÈUTIC

Adequació de dos locals existents per a centre de serveis mèdics.

Locals buits situats en planta baixa amb façana al carrer que els dóna accés i façana posterior a la zona verda comunitària de l’immoble.

Quatre consultes, a la part posterior dels locals, zona més confidencial i tranquil.la, per a diferents professionals de l’àmbit de la salut, una zona d’extracció per a analítiques i una sala polivalent com a espai de rehabilitació a la façana principal, formen la part més pública del centre. La part més privada, situada a la zona interior dels locals, consisteix en un office pel personal, amb el seu lavabo privat i un petit magatzem. Compta també amb els serveis propis d’una activitat oberta al públic: sala d’espera, recepció i dos lavabos, un d’ells adaptat.

Situació: Celrà / Superfície: 133,50 m2. / Any: 2015

CANVI D’IMATGE DE RESTAURANT

Es dóna una nova imatge al restaurant amb petites intervencions: pintura, sòcol de fusta, estors, metacrilat, jardineres exteriors i un fotomural. Amb pocs recursos s’ha aconseguit un gran canvi.

Situació: St. Hilari Sacalm / Superfície: 80,00 m2. / Any: 2014

CONSULTA DE FISIOTERÀPIA

Antic comerç que s’adapta a una nova funció. Sala d’espera a l’entrada del local i zona principal com a sala de treball. Espai diàfan en un local estret.

Situació: Celrà / Superfície: 35,01 m2. / Any: 2013

AMPLIACIÓ DE PIZZERIA

Local que, fins la nostra intervenció, era un establiment d’elaboració de pizzes per emportar. S’amplia per desenvolupar l’activitat de bar-restaurant i pizzeria amb un aforament màxim de 50 persones.

Situació: Celrà / Superfície: 87,79 m2. / Any: 2013